Michèlle de Hoop

Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam in Michelin-sterrenrestaurants als gastronoom/sommelier. Mijn ervaringen heb ik opgedaan bij restaurant Les Arcades Paul Udo, restaurant het Wilhelminapark John Sistermans, restaurant Auguste Karl van Baggem en restaurant Kasteel Heemstede Andre van Doorn. Tijdens die jaren heb ik me gespecialiseerd in het combineren van wijnen en gerechten door de gastronoom/sommelier opleiding te volgen bij Peter Klosse. Door mijn ervaring in het restaurant als gastronoom/sommelier kan ik goed inschatten welke wijnen worden gewaardeerd en waarmee ik gasten kan verrassen.

Vindt u het leuk om met vrienden, collega’s, familie of kennissen een proeverij te organiseren of zoekt u een leuk cadeau of wilt u meer weten over uw smaakprofiel, neem dan contact met mij op.

Graag zie ik u binnenkort bij u thuis of op locatie.

Met vriendelijke groet,

Michèlle de Hoop

Wine and Tasting amuses